Λίγα Λόγια και Στόλος

Λίγα Λόγια

IΣΤΟΡΙΑ

Iδρυτής της σχολής είναι ο Φώτιος Κωνσταντινάκης που ασκεί το επάγγελμα του εκπαιδευτή οδηγών από το 1976 (αρ. αδείας 043). Έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εκπαιδευτών οδηγών οχημάτων “ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ” (Νομοί Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής – Κιλκίς), μέλος των Δ.Σ. του ταμείου Αλληλοβοήθειας των εκπαιδευτών οδηγών Νομών Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής-Κιλκίς. Επίσης έχει διατελέσει μέλος των επιτροπών εξετάσεων υποψηφίων εκπαιδευτών οδηγών σε όλη την Ελλάδα. Συνεχίζει το έργο προτείνοντας λύσεις και μέτρα για τα προβλήματα του κλάδου αλλά και για τη σωστή εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών.

Το κεντρικό γραφείο λειτουργεί από το 1981 στο ίδιο σημείο (Δελφών 1, Θεσσαλονίκη) και είναι γνωστό στους περισσότερους οδηγούς. Οι αίθουσες και τα υλικά εκπαίδευσης ανανεώνονται συνεχώς, έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες αλλά και να ανεβάζουν τα στάνταρντ για την σωστή επαίδευση. Αξίζει να τονιστεί ότι η σχολή μας είναι από τις λίγες που διαθέτουν άδεια λειτουργείας για την αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων και εκπαιδεύει υποψήφιους οδηγούς που προέρχονται ακόμα και από άλλες σχολές.

Το προσωπικό είναι πάντοτε έτοιμο να σας εξυπηρετήσει φιλικά και να σας λύσει κάθε απορία. Ανανεώνοντας τις γνώσεις τους σας δίνουν έγκυρες πληροφορίες και σας εκπαιδεύουν σωστά.

Scroll to Top